miercuri, 19 august 2015

Interviul săptămânii (46) : Thomas Hubl (Despre conștiință, atemporalitate, evoluție, identificare)


  Thomas Hübl este un profesor spiritual contemporan, care practică misticismul în propria viață, și, de asemenea, o conferă altora, într-un mod care este în conformitate cu vremurile actuale. Lucrarea sa integrează esența marile tradiții ale înțelepciunii, cu cunoștințe științifice și propria sa experiență personală. Lucrarea sa, ce se execută cu o claritate fără compromisuri, duce la nașterea unor noi "culturi proprii".


  El are donul special de a înțelege cu adevărat oamenii și este capabil să aplice cunoștințe atemporale, ce îi sunt relevate când implicarea sa le permite oamenilor să obțină o dimensiune mai profundă a conștiinței de sine și responsabilității.
   Acestă transcendență radicală a viziunii despre lumea egocentrică deschide ușa la o profundă exprimare autentică, în serviciul umanității, și în focalizarea absolutului.
   Thomas Hübl dedică viața sa unei munci de explorare a conștiinței și de ajutorare a semenilor în ridicarea nivelului de conștiință. Munca sa are o rezonanță la nivel mondial.


  Interviul cu  Thomas Hubl , cuprinde următoarele întrebări :  
*  Care este natura activității dumneavoastră ? Cum rămâne cu paradoxul evoluției care răsare, în timp, din atemporalitate Dacă trezirea este mereu prezentă, atunci cum ați explica procesul trezirii ? Oare, în procesul de trezire, "eul" trebuie să realizeze ceva anume ? Oare activitatea dumneavoastră se referă la identificarea acestui proces ? Oare emoțiile noastre conduc către suferința psihologică ? Oare non-dualitatea înseamnă îndepărtarea de cercetarea intelectuală și apropierea de acuitatea emoțională ? Te consideri a fi, tu însuți, un învățător ? Oare colapsul structurilor sociale moderne face parte din procesul trezirii noastre ? Cine ești tu ?  *



Cu Lumină în Pace și Iubire !

Paul Paulică

  Surse http://www.thomashuebl.com/en/ , scienceandnonduality.com