marți, 31 martie 2015

PIEDICI ÎN CALEA EVOLUȚIEI : DEPENDENȚELE

  Dependențele de toate tipurile se situează la loc de frunte în topul piedicilor în evoluție. Dependențele sunt de multe feluri, de la cele mai nevinovate, până la cele mai distructive dar toate au același  efect: țin ființa umană legata de ceva, înlănțuită de dependența ei. Unde nu există libertate interioară nu există nici o șansă de evoluție. Există diferite tipuri de dependențe și de obicei când vorbim de ele, în capul listei se află viciile. Aceste dependențe distructive ating din păcate o mare masa a populației și  încep  de la vârste tot mai fragede. Lipsa educației și condițiile precare de trai, mediul familial violent vor crea o atmosferă propice pentru ca ființele ce trăiesc în asemenea condiții să devină dependente de ceva.


 Nu contează dependența, pentru că afectul este același asupra ființei de lumină din interior... lipsirea de libertate a spiritului. Cel atins de dependența lui, nu mai are ochi pentru altceva și nici urechi să audă altceva în afară de ceea ce îl preocupă pe el. Pentru viciul lui, calcă peste orice și peste oricine și singur intră într-un iad de unde mai iese cu greu sau nu mai iese deloc.   
   Evoluția pentru acela e imposibilă și de cele mai multe ori el decade până la limita umanității, devenind mai rău decât un animal, mânat doar de dependența lui.
   Orice dependență duce la ruinarea interioară, la distrugere și de multe ori la moarte, sufletul va fi condamnat după aceea la vieți de suferință pentru a îndrepta tot răul făcut într-o viață saturată de vicii.
  Pentru cel care își dorește să evolueze cât de cât, sfatul meu este să lase orice viciu, cât de mărunt, pentru a nu-și închide singur drumul spre cer, doar din cauza unei țigări sau a unui pahar de vin. E puțin lucrul la care trebuie sa renunțați dar e imens câștigul vostru ca ființe divine.
  Alegeți calea curată fără vicii, dacă vă doriți într-adevăr să ieșiți din iluzie! 

Namaste!



LYA



  Cu Lumină în Pace și Iubire !
Sursa :  http://familiacelesta2014.blogspot.com.es/2014/10/piedici-in-calea-evolutiei-dependentele.html