marți, 9 decembrie 2014

DRAGOSTEA ÎNVINGE ORICE BARIERĂ



  Dragilor, aveți aici o vorbă după care vă conduceți uneori conversațiile sau vă ghidați în viață, și anume: “Dacă dragoste nu e, nimic nu e”. Nimic mai adevărat în aceste cuvinte și în energia pe care o transmit. Aceste cuvinte fac referire direct la motorul ființei voastre de lumină, fac referire la inima voastră.

  Dualitatea v-a învățat că dacă vă exprimați sentimentele față de o persoană “străină”, sau față de o persoana, un prieten drag, un membru al familiei voastre, sau uneori chiar față de copilul vostru, este un mod prin care vă simțiți stânjeniți, ascundeți emoția pe care inima voastră o trăiește din plin. Nu există “străini”, este doar percepția separării dintre voi, este programul care a permis să se infiltreze în conștiința comună ideea de separare. Uneori, dragostea ca și natura, este înțeleasă în termeni duri, deoarece ați crede, sau uneori credeți că exprimarea pe față a ceea ce simțiți v-ar aduce prejudicii. Nu trebuie să vă fie rușine cu esența voastră de iubire. Nu vă negați doar identitatea, dar și răpiți prin exemplu vostru, crearea de situații care ar putea ajuta unele suflete să evolueze. 
 Uneori vă temeți că spunând un simplu- Te Iubesc -, ar putea să schimbe modul de percepție a persoanei căreia îi spuneți acest lucru, unii vor percepe deschis și vor simți căldura și energia create, însă alții care sunt obișnuiți cu inhibarea sentimentelor, cu ștergerea lor din centrul ființei lor emoționale, nu vor simți nimic. Încercați și faceți acest pas, spuneți sau manifestați-vă sentimentele în mod liber, priviți-vă în ochi și observați cum din inima pornește legătura care vă dă aripi și vă unește într-unul, simțiți învăluirea plină de beatitudine care vă scaldă ființa.
  Dragi suflete, nu condamnați acești copii pierduți pe cărări pustii, care încearcă să identifice acest univers de iubire din inima lor, nu judecați pe cei ce nu simt la fel ca voi, pe cei care nu știu să-și exprime emoțiile, iubirea, care nu știu să se bucure ca voi , atunci când totul pare să indice veselie în jur. 
  Atunci când ați hotărât să jucați diferite roluri în dualitate, voi ați vrut să treceți prin toată paleta posibilă de experimente, de aceea, unele lecții pe care vi le-ați luat să le învățați, asimilați și care vă ajută să dobândiți starea de renaștere în iubire, sunt foarte grele. Când întâlniți aceste suflete, ele de obicei nu știu să spună <ajutor>, altele nu vor, iar unele vor, dar nu știu să ceară. 
  Cei care sunteți aici să ghidați aceste suflete către lumina din inima lor, către scânteia lor de divinitate, trebuie să aveți gradul de măiestrie, să învățați, să vindecați, să îndrumați în eventualitatea în care vi se cere acest ajutor, “pacientul” vostru cu iubire, calm, blândețe și foarte multă înțelepciune către restabilirea conexiunii cu Sursa. 
  Aceste suflete caută mereu să se uite în ochii voștri și să găsească în voi pe Dumnezeu. Ei doresc să aibă în față o ființă radiantă care prin simpla ei prezență îi calmează și le aduce liniște și compasiune,  care nu se supără, nu se răzbună, nu țipă, nu judecă, nu este asemenea celor care i-au creat sentimentul de respingere, de repulsie față de sine însuși și față de oameni în general. Din cauza faptului că au uitat că sunt iubire, este necesar să aveți foarte multă răbdare cu ei. Exemplul vostru de lumină, le va oferi posibilitatea să renască, chiar dacă timpul va fi un factor determinant, încercați să treceți peste acest aspect. Fiecare om are în inima sa conexiunea cu Sursa, însă blocajele, fricile, temerile, angoasele, limitele de orice fel au pus bariere inimii lor.
  Foarte mulți părinți își educă copii în spirit competitiv, unii față de alții, fără implicarea emoțiilor, fără implicarea inimii în relațiile lor. Imaginați-vă dacă părinții ar fi iubitori și constanți cu copii lor, dacă i-ar crește dându-le mereu iubire, dacă armonia ar fi mereu prezentă în viața lor și în relațiile lor, altfel ar fi arătat lumea în care trăiți.  
 Întotdeauna când întâlniți suflete “rănite”, turnați din inimile voastre iubirea și mențineți legătura în permanență cu ele, pentru că voi le dați încredere, le schimbați percepția viciată de iluzie, asupra iubirii în general. Voi sunteți vraciul, dar nu sunteți orice fel de vraci care acționează asupra efectelor ca majoritatea, voi înlăturați valul iluziei din mințile pline de programe negative ale majorității, ghidând ființele la introspecție și la descoperirea de sine, la descoperirea bogăției interioare. Voi sunteți apa care curăță rana și medicamentul care o vindecă cu răbdare, înțelegere, și iubire.
  A încerca să ajuți un suflet care respinge din start ideea de ajutor, este o încălcare a liberului lui arbitru. Dragilor, nu puteți intra în viața cuiva pentru a-l învăța să iubească, pentru că nu știți ce alegeri a făcut respectivul suflet la nivel de sine pentru a experimenta Creația. Atunci când vi se cere ajutorul nu ezitați să îl acordați. A impune ajutorul în vreun fel celor care nu îl doresc este o atitudine egotică, care trebuie să fie mai întâi analizată și apoi lucrată asupra ei. 
 Aveți mereu în vedere libertatea sufletelor de a alege singure ce este mai bine să îmbrățișeze pentru evoluția lor.
Ființe dragi, nu gândiți că dacă aveți o familie, în interiorul ei se monopolizează iubirea, iubirea nu are monopoale, limite, unități de măsură, oriunde mergeți, purtați-vă unii cu alții ca și când ați fi cu toții o mare familie, ceea ce este perfect adevărat. Este greșit a crede că sunteți separați doar că nu arătați la fel la culoarea pielii sau că nu împărtășiți același sistem de credință sau că nu aveți o casă la fel de frumoasă ca a vecinului vostru. Acestea sunt programe negative care v-au otrăvit conștiința de foarte mulți ani. Gândiți-vă cum ar fi ca natura să ofere hrană doar pentru continentul Europa, iar restul să moară de foame. Nu dragi suflete, Mama Gaia hrănește și adăpostește pe oricine alege să vină, ea este o mamă iubitoare pentru toți copiii în egală măsură. Iubirea vindecă totul, conștientizați că sunteți iubire și veți descoperi tezaurul de frumusețe care a stat atât de mult timp ignorat.




 Experiențele sunt frumoase, dacă din ele voi învățați că sunteți iubire și că rolul lor este de a vă arăta adevărul pe care îl dețineți de la naștere în voi. Ajunși la nivelul în care vedeți imaginea de ansamblu, veți retrăi magia regăsirii cu voi înșivă. Totul este iubire, căci din iubire venim și în iubire ne întoarcem.

Vă iubesc!

S.K.

Cu Lumină în Pace și Iubire !