vineri, 11 iulie 2014

DUALITATEA TREBUIE ARUNCATĂ ÎN UITARE

   Dragilor dualitatea va adus multe lectii, dar ea trebuie sa plece definitiv din viata voastra. Va raman aceste lectii ale sale ca experienta si intelepciune, ele sunt temelia evolutiei voastre,de acolo din dualitate voi v-ati luat cunoasterea acestui lucru, adica a vietii traite fara iubire, in conflicte eterne, boli, dureri, suferinta fara sfarsit. Aceste lectii sunt cea mai de pret comoara a voastra castigata pe drumul evolutiei care nu se termina niciodata,cu aceste experiente veti ramane etern, pentru ca veti experimenta de acum inainte lucruri mai inalte de pe urmatoarea treapta a evolutiei voastre individuale.
  Acum, in aceste momente de final voi trebuie sa faceti clar delimitarea de viata veche, care este doar experienta si viata noua, care este cea reala lasata de voi in urma cu multe milenii de cand ati sosit aici. Nu faceti greseala de a crede ca puteti pasi in lumea noua cu ceva vechi dupa voi, in dimensiunea 5D nu exista ceva din dimensiunea 3D, deci in concluzie spalati toata mizeria dualitatii din voi si pasiti stralucitori in dimensiunea urmatoare. Nu puteti lua cu voi amintiri care sa va faca sa suferiti, nici obiceiuri de aici, nici invataturi, nici dogme religioase, acea lumea nu este lumea in care voi ati trait, deci nu contine nimic din ce voi stiti aici.

  Lumea 5D este o lumea a iubirii perfecte, o lumea in care Dumnezeu este prezent in inima fiecarei fiinte. Acolo nicio fiinta nu are traume pe suflet, nu sufera, nu are dureri fizice, nu poate gandi ca nu este unul cu Dumnezeu in fiecare secunda de viata din existenta sa. Dualitatea a fost si este inca pentru multi ceata de pe ochii lor refuzand sa paseasca in lumina, sunt pierduti in padurea lor de lucruri materiale, de griji si probleme care nu isi gasesc solutii pentru ca nu sunt reale, deci vor sta in viata lor atata timp cat ei joaca in acea piesa, in final unii nu isi vor da acordul sa incerce si alta alternativa de a incerca sa gandeasca frumos sau sa actioneze frumos. Nu este nicio pierdere pentru nimeni, lectiile vor fi invatate in final, fiecare suflet dincolo de lumea asta va sti unde a gresit si isi va aplica corectiile necesare in viata urmatoare. Dragilor, de acolo de unde sositi voi sunteti foarte evoluati, dar v-ati pus in cap sa incercati o experinta noua pentru voi,astfel ca ati sosit aici cu 5 simturi si amnezie completa si ati luat-o de la zero ca evolutie in ideea de a vedea cat timp va ia sa evoluti daca voi ati fi ceea ce va credeti acum, adica fiinte total neevoluate cu nici un pic de cunoastere. Asta va este rolul aici, aveti aceasta uriasa provocare data de voi insiva voua, doar de voi depide daca constientizati mai repede jocul si iesiti din el.





  Voi toti trebuie sa aveti asteptari mari de la voi, trebuie sa nu lasati nici un moment garda jos, ati cerut sa mergeti in Ascensiune mai departe, faceti orice efort sa urcati indiferent cat de greu vi se pare drumul strabatut. Din iluzie nu se iese usor, dar se iese la sigur cand decideti ca este timpul sa spuneti STOP JOC. In acele momente nu o sa vi se para nimic imposibil pentru ca asta este decizia finala si ca si in viata care o stiti voi aici cand decideti ceva pentru voi, faceti imposibilul sa castigati acel ceva, singura diferenta o face ca in dualitate nu capatati ce va doriti, pentru ca acolo va loviti de karma si de intunericul din jurul vostru.

  Lupta data aici in iluzie trebuie sa va intareasca intentia de a iesi din ea, daca stati mereu centrati in inima voastra cu gandul si actiunea mereu in dragoste si lumina lui Dumnezeu, iluzia se va destrama si voi veti ajunge sa vedeti toata mizeria in care ati inotat de-a lungul timpului. Inima voastra in acele momente va spune ca nu isi mai doreste acele experiente niciodata, va dori sa se spele de toata mizeria si va gasi calea de a iesii definitiv din iluzie si de a va intoarce acasa.


  Lumina voastra interioara dizolva iluzia din jurul vostru, ea va conecteaza cu Sursa, ea este farul pentru toti ceilalti, ea este calea spre Dumnezeu si calea spre casa voastra reala.


Binecuvantari pentru voi toti,


Namaste!


PS:    Diseara ora 21:00 ora Romaniei va astept sa va alaturati rugaciunilor  care le vom  face seara de seara pentru Romania si planeta. Ne vom ruga in intervalul 21:00-21:30,in acest timp pret de cateva minute va rog sa vizualizati cum voi sunteti un pilon de lumina care face conexiunea cu grila planetara si inima planetei, astfel vom activa grila de deasupra Romaniei transmitand energia noastra in acea zona.




    Va rog sa nu ezitati sa ajutati, puteti sa gasiti cateva minute de liniste  sa spuneti cateva cuvinte din inima ca rugaciune pentru noi toti si planeta.

Maria


Sursa : http://inspatelescenei2012.blogspot.com.es/



Cu Lumină în Pace și Iubire !